Home Page Image
 

Ideális lehetőség pihenésre, kikapcsolódásra vágyók számára.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját az év minden napján!
 

 
---

-----------------------------------------------

---
 

Tekintse meg bemutatkozó videónkat, kattintson 2x a fenti indítás gombra.

A lejátszáshoz szükséges programokat az alábbi linkeken találja:

Letöltés Quick Time Player

Letöltés Adobe Flash Player

 

 


Üdvözöljük oldalunkon

 

Ez az apartman-ház Észak-Közép Magyarországon, DIÓSJENŐN található.

A Horváth Kulcsos Ház egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A felújítás és átalakítás során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak, így az épület szinte eredetinek mondható.

kucsosház

Megőriztük az udvaron található gémeskutat, amely most is működőképes. Az épületen belül megtartottuk a gerendás mennyezetet és a tornácot.

kulcsosház

A Horváth Kulcsos Ház három apartmant foglal magába:

-az első két szobából, konyhából, fürdőszobából, férfi-női WC-ből áll. A szobákban 4-4 fő részére alakítottunk ki szálláshelyet. Ezt az apartmant elsősorban népes családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Mindkét szobában színes TV található, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikro, főzési lehetőség, edények, stb.

kulcsoház

-a második egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll. A szobában színes TV található, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, főzési lehetőség, edények, stb. Ezt az apartmant kis családoknak, ill. két személy részére ajánljuk.

kolcsosház

A fenti két apartman a hosszú parasztház első és második felében (természetesen külön bejárattal) található.

-a harmadik egy különálló épületben található, mely a régi paraszti porták elengedhetetlen tartozéka, az úgynevezett „nyári konyha” átalakítása után vált vendégfogadásra alkalmassá. Ebben egy szoba, konyha, fürdőszoba-WC található. A szobában itt is színes TV, konyha – a másik kettővel azonos módon felszerelve- található. Ez az apartman két személy pihenését biztosítja.

Mindhárom apartman gázfűtéssel van felszerelve, így télen-nyáron tudunk vendégeink rendelkezésére állni.

A közelmúltban kialakítottunk egy közösségi szobát, melyben egy 12 személyes asztal, nagy képernyős TV, DVD lejátszó, hűtőszekrény, olvasni való és egy asztali foci (csocsó) várja kedves vendégeinket.

Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetőséget biztosítottunk. Található az udvaron -a kerti bútorok mellett- egy fedett pihenőhely, mely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér.
Az udvaron lehetőség van a gépkocsik elhelyezésére is.

kulcsosház

Reméljük, sikerült felkelteni kedves leendő vendégeink érdeklődését a Horváth Kulcsos Ház iránt és előre is kellemes pihenést, tartalmas időeltöltést kívánva várjuk szeretettel Önöket január elsejétől december harmincegyedikéig!

Horváth Attiláné

   
     
webdesign: ZOLEE